Easee Smartlader

Kampanjepris inkl. installasjon kr 12890,-

 • andebu-featured

  Hurtiglading

  Med Easee Home kan du lade opp til 10X raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.

 • andebu-featured

  Optimalisert ladeeffekt

  Du kan ha opptil 3 laderoboter på en kurs. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Den totale belastningen vil dermed aldri overstige den fastsatte grensen for sikringen.

 • andebu-featured

  Full av kraft

  Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Med mulighet for å koble opptil flere i serie, start med 1 og utvid ved behov

 • andebu-featured

  Internett tilgang

  Laderoboten er utstyrt med innebygd E-sim og mobil kommunikasjon. Kommunikasjonstypen kan variere, men laderoboten støtter en rekke forskjellige standarder som 2G, 4G og CAT-M1. Vi bruker en mobil-operatør som anvender Telia-nettverket med roamingpartnere i Europa. Kjøper du nå får du 4G abonnement inkludert livet ut.

 • andebu-featured

  Alltid oppdatert

  Laderoboten oppdateres med nye funksjoner fortløpende. Vi oppdager om det er problemer og gjør proaktivt vedlikehold. På denne måten vet du at du har kjøpt et trygt og fremtidssikkert produkt.

 • andebu-featured

  Liten

  Laderoboten er 69% mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

VI INSTALLERER I HELE VESTFOLD!

Norske elbilladere så det suser. Få andre kan vise til vekst slik som Easee-laderen.

Easee ble opprettet av tre gründere i Januar 2018, med en visjon om å forme fremtidens strømnett. De startet med å utvikle verdens smarteste laderobot til elbiler. Laderoboten skal ikke bare løse sluttbrukerne sine ladeutfordringer, den skal også være med å bidra til et mer bærekraftig strømnett og en mer intelligent distribusjon av den tilgjengelige energien.

Sikkerhet og funksjonalitet i ladestasjonen

Andebu-elektro-checkmark

Heldynamisk ladeeffekt 1,4 – 22kW

Andebu-elektro-checkmark

Støtter 3-fase lading på IT-nett (230V)

Andebu-elektro-checkmark

Lastbalansering av opptil 3stk per kurs uten behov for ekstra infrastruktur (trådløs)

Andebu-elektro-checkmark

Integrert 4G i hver boks (e-sim), gratis

andebu-features
Andebu-elektro-checkmark

Mulighet for WIFI tilkobling

Andebu-elektro-checkmark

Permanent låsing av Type 2 kabelen

Andebu-elektro-checkmark

Integrert jordfeilvern i henhold til NEK 400 (2018) og IEC 26955

Andebu-elektro-checkmark

Energimåling (+/- 3%) -for avlesing av ladeforbruk